Shaver – beste på markedet

Shaver er et produkt som kan deles i forskjellige produktgrupper. Det finnes nemlig både manuelle og elektriske varianter av shavere. I denne artikkelen skal vi imidlertid ta en nærmere titt på den elektriske varianten.

Elektrisk shaver

Shaver er et ord som enkelt kan oversettes til norsk, og er det samme som barbermaskin. Det er en av to hovedproduktgruppene som kan brukes til å fjerne uønsket hårvekst forskjellige steder på kroppen.

Som nevnt finnes det både manuelle og elektriske shavere. Et annet ord som ofte brukes om en manuell shaver, er barberhøvel. Derfor kan det altså sies at hovedkategoriene av shavere er barberhøvler og barbermaskiner.

En elektrisk shaver er et produkt som kjennetegnes av de spesielle barberbladene sine. Disse bladene kan være av den roterende typen, eller så svinger de fra side til side. Barbermaskinens hjerne består som regel av en motor, som er batteri- eller strømdreven.

Et annet kjennetegn på barbermaskinen er at du ikke er avhengig av andre produkter for å få gjort det du skal. En manuell shaver bør alltid brukes sammen med ting som barberskum, såpe eller vann. Barbermaskinen kan imidlertid fint brukes på egen hånd.

Hva trenger du til en elektrisk shaver?

For å få et fint resultat med en manuell shaver, er du avhengig av å ha barberskum eller lignende produkter for hånden. Hvis du dropper det, så kan huden din bli irritert og det vil være synlig. Sjansen for å kutte seg på barberbladene er også større uten.

Dette er imidlertid en problemstilling som du sjelden trenger å ta stilling til med en elektrisk shaver. Grunnen til det er at en elektrisk shaver vil gi et like godt resultat, både med og uten barberskum.

Det eneste du trenger for å bruke din elektriske shaver, er fulladede batteri eller tilgang til et strømuttak. Dette vil naturligvis variere med utgangspunkt i hvilken elektrisk shaver du har skaffet deg.

Hva kan man bruke i stedet for en elektrisk shaver?

Det er imidlertid ikke slik at alle er like komfortable med å bruke en elektrisk shaver. Da er det svært praktisk at det finnes forskjellige alternativer som den gruppen det gjelder kan benytte seg av.

Om du ikke har lyst til å bruke en elektrisk shaver, så er det ikke noe i veien for at du kan bruke en manuell shaver. En barberhøvel med barberblader, med andre ord.

Selv om det er to forskjellige måter å barbere seg på, så er det like aktuelt å finne akkurat det produktet som passer for deg. Det finnes mange forskjellige barberhøvler, så du må finne en som huden din aksepterer.

Om du velger en manuell shaver fremfor en elektrisk shaver, så må du huske på at en manuell shaver også krever at du har andre produkter for hånden. For å unngå irritert og rød hud, så bør du ha barberskum, såpe eller vann som kan brukes i barberingen.

Dette bør du velge: manuell eller elektrisk

Det finnes ingen fasit på hvor vidt det er en manuell eller elektrisk shaver som vil gi deg det beste resultatet. Dette er rett og slett et svar du har nødt til å prøve deg frem for å finne, og det er viktig at du er helt komfortabel med produktet du ender opp med å velge.

Vårt beste tips vil imidlertid være å lytte til magefølelsen din. Om den forteller deg at du vil følge deg tryggere med en manuell shaver, så bør du velge det uansett hva menneskene som du har rundt deg måtte mene.